ΕΛΛΑΔΑ

Click away: Eιδική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shopΤο λιανεμπόριο θα παραμείνει κλειστό την εορταστική περίοδο, ωστόσο δόθηκε η μέση λύση, να λειτουργήσουν τα μαγαζιά μέσω του click away.

Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εξήγησε πώς θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία, το λιανεμπόριο με το click away και πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις. Mιλώντας στο Open, σημείωσε πως θα είναι δωρεάν τα μηνύματα από τους καταστηματάρχες για τις παραγγελίες μέσω της πλατφόρμας ekatanalotis.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Με τα νέα μέτρα παρεμβάσεις στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η επιχείρηση πρέπει να στείλει sms στον πελάτη. Όσες δεν έχουν e-shop θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική πλατφόρμα που ετοιμάσαμε στο e-katanalotis, η οποία θα είναι σε ισχύ από Δευτέρα». Όσον αφορά στις μετακινήσεις τόνισε ότι για να παραλάβουμε την παραγγελία μας κινούμαστε εντός της ίδιας περιφέρειας.

Για το άνοιγμα του μανικιούρ-πεντικιούρ ανέφερε: «Τα εξετάζουμε όλα. Θα δούμε πώς θα κινηθεί η εβδομάδα και αν θα μας επιτρέψει να πάρουμε αποφάσεις», ενώ για τα βιβλιοπωλεία υπογράμμισε ότι «ανοίγουν μόνο βιβλιοπωλεία, όχι χαρτοπωλεία. Θα πωλούνται από κοντά μόνο βιβλία, αν θέλουμε κάτι άλλο το παραγγέλνουμε ηλεκτρονικά».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button