Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑClick away: Eιδική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop

Click away: Eιδική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το λιανεμπόριο θα παραμείνει κλειστό την εορταστική περίοδο, ωστόσο δόθηκε η μέση λύση, να λειτουργήσουν τα μαγαζιά μέσω του click away.

Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εξήγησε πώς θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία, το λιανεμπόριο με το click away και πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις. Mιλώντας στο Open, σημείωσε πως θα είναι δωρεάν τα μηνύματα από τους καταστηματάρχες για τις παραγγελίες μέσω της πλατφόρμας ekatanalotis.

mechanical adv 2021

«Με τα νέα μέτρα παρεμβάσεις στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η επιχείρηση πρέπει να στείλει sms στον πελάτη. Όσες δεν έχουν e-shop θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική πλατφόρμα που ετοιμάσαμε στο e-katanalotis, η οποία θα είναι σε ισχύ από Δευτέρα». Όσον αφορά στις μετακινήσεις τόνισε ότι για να παραλάβουμε την παραγγελία μας κινούμαστε εντός της ίδιας περιφέρειας.

apostolakis adv 2

Για το άνοιγμα του μανικιούρ-πεντικιούρ ανέφερε: «Τα εξετάζουμε όλα. Θα δούμε πώς θα κινηθεί η εβδομάδα και αν θα μας επιτρέψει να πάρουμε αποφάσεις», ενώ για τα βιβλιοπωλεία υπογράμμισε ότι «ανοίγουν μόνο βιβλιοπωλεία, όχι χαρτοπωλεία. Θα πωλούνται από κοντά μόνο βιβλία, αν θέλουμε κάτι άλλο το παραγγέλνουμε ηλεκτρονικά».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble