ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσοχοΐδης: «Θα καθαρίσω τα Εξάρχεια» – Το σχέδιο του νέου υπουργού δημόσιας τάξης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα αναλάβει θέση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η ασφάλεια του πολίτη αναμένεται να αντιμετωπιστεί από τον παλιό υπουργό Δημόσιας Τάξης. Από εκεί και πέρα, η αντιμετώπιση του «Ρωβίκωνα» και άλλου είδους παρόμοια θέματα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε βρει λύση στο πρόβλημα «17Ν», εδώ και καιρό. Χθες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήρε το χρίσμα για τέταρτη φορά. Συνεργάτης του με τη θέση του υφυπουργού, του Λευτέρη Οικονόμου. Μάλιστα, ο Λευτέρης Οικονόμου ήταν υπηρετούσε σε θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας ως αξιωματικός.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη σχέδιο δράσης για τα Εξάρχεια. Η περιοχή αναμένεται να τεθεί σε αστυνομική επίβλεψη. Θα πραγματοποιηθούν έφοδοι στα σπίτια για την εύρεση όπλων και ναρκωτικών. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα βρεθούν και τα καταφύγια των λεγόμενων «μπαχαλάκηδων».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Η επιλογή Χρυσοχοΐδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς πιστώνεται την εύρεση της τρομοκρατικής οργάνωσης της «17Ν». Μάλιστα, από τη «17Ν» η οικογένεια Μητσοτάκη είχε απώλειες. Οι σχέσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένουν άριστες. Μάλιστα, όπως είχε τονίσει πρόσφατα ο Έλληνας πρωθυπουργός ο ελληνικός λαός θα νιώσει ξανά ασφαλής.

neratzoulis neo

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ποιος είναι ο άμεσος συνεργάτης του

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του, τον Λευτέρη Οικονόμου. Ο Λευτέρης Οικονόμου υπήρξε αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη χρονική περίοδο της αρχηγίας του μεταξύ του 2009 και του 2011 είχε εξαρθρωθεί η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός αγώνας». Επίσης, δημιουργήθηκε η υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξη του Οικονομικού Εγκλήματος. Τέλος, ιδρύθηκε η ομάδα Δίας και έτσι υπήρξε αναβάθμιση της Άμεσης Δράσης.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button