ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα με sms στο 13033 – Τι θα γίνει με τις μετακινήσειςΑνοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή ωραρίου απαγόρευσης τις ημέρες των γιορτών αφήνει η κυβέρνηση. Τι θα ισχύσει για μετακινήσεις στον ίδιο νομό, εξακολουθεί να παραμένει το sms στο 13033.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις για άνοιγμα του λιανεμπορίου, ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και τις μετακινήσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μιλώντας στον ANT1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι θα αξακολουθεί να υφίσταται το sms στο 13033, ενώ με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, θα χρειαστεί να γίνει προσαρμογή στο ωράριο και στη νυχτερινή απαγόρευση, προκειμένου τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι πελάτες να μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους.

Οσον αφορά τις μετακινήσεις τις γιορτές, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στα εξοχικά σπίτια, ενώ για 4 ημέρες, δηλαδή παραμονή, ανήμερα και Χριστούγεννα Πρωτοχρονιάς, θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στον ίδιο νομό προκειμένου οι πολίτες να βρεθούν με την οικογένειά τους.

swell adv 2021

Φυσικά, ολα αυτά με την προϋπόθεση ότι το γιορτινό τραπέζι, θα περιλαμβάνει έως και 9 άτομα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τέλος τόνισε ότι εξετάζεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, μόνο κατεξαίρεση, για φοιτητές που χρειάζεται να βρεθούν με τις οικογένειές τους.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button