Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΧριστούγεννα: «Φρένο» στις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Χριστούγεννα: «Φρένο» στις μετακινήσεις από νομό σε νομό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τον οδικό χάρτη εξόδου από το lockdown, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

“Το ολικό σχέδιο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρξει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο οδικός χάρτης για το πώς θα γίνει το άνοιγμα. Τη Δευτέρα ανοίγουν τα αμιγώς εποχικά καταστήματα μετά θα δούμε τι θα ανοίξει”, είπε ο κ. Πέτσας, σημειώντας ότι η κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών. “Όταν έχουμε εισηγήσεις της επιτροπής, τις λαμβάνουμε υπόψη. Για την παράταση του lockdown δεν μπήκαμε σε αυτή τη συζήτηση”, είπε.

mechanical adv 2021

“Δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό”

apostolakis adv 2

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα για μετακινήσεις από νομό σε νομό, ειδικά για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων ο κ. Πέτσας ανέφερε: “είναι δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό, αν χαρακτηρίσουμε μια περιοχή “χαλαρή” θα υπάρξει και χαλάρωση. Προέχει να τηρούμε τα μέτρα για να ρίξουμε το φορτίο σε όλη την επικράτεια”.

Σε ερώτηση εάν η Επιτροπή είχε εισηγηθεί πιο αυστηρά μέτρα, ο κ. Πέτσας είπε ότι αυστηρότερα μέτρα εισηγήθηκε μόνο ο κ. Βατόπουλος. “Η λήψη των μέτρων είναι σε κατάλληλο επίπεδο. Τα μέτρα που λάβαμε είναι αυτά που πρότεινε η επιτροπή στην πλειοψηφία της” είπε.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble