ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα: «Φρένο» στις μετακινήσεις από νομό σε νομόΣτις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τον οδικό χάρτη εξόδου από το lockdown, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

“Το ολικό σχέδιο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρξει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο οδικός χάρτης για το πώς θα γίνει το άνοιγμα. Τη Δευτέρα ανοίγουν τα αμιγώς εποχικά καταστήματα μετά θα δούμε τι θα ανοίξει”, είπε ο κ. Πέτσας, σημειώντας ότι η κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών. “Όταν έχουμε εισηγήσεις της επιτροπής, τις λαμβάνουμε υπόψη. Για την παράταση του lockdown δεν μπήκαμε σε αυτή τη συζήτηση”, είπε.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

“Δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό”

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα για μετακινήσεις από νομό σε νομό, ειδικά για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων ο κ. Πέτσας ανέφερε: “είναι δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό, αν χαρακτηρίσουμε μια περιοχή “χαλαρή” θα υπάρξει και χαλάρωση. Προέχει να τηρούμε τα μέτρα για να ρίξουμε το φορτίο σε όλη την επικράτεια”.

swell adv 2021

Σε ερώτηση εάν η Επιτροπή είχε εισηγηθεί πιο αυστηρά μέτρα, ο κ. Πέτσας είπε ότι αυστηρότερα μέτρα εισηγήθηκε μόνο ο κ. Βατόπουλος. “Η λήψη των μέτρων είναι σε κατάλληλο επίπεδο. Τα μέτρα που λάβαμε είναι αυτά που πρότεινε η επιτροπή στην πλειοψηφία της” είπε.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button