Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΧαρδαλιάς | Επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Χαρδαλιάς | Επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με click in shop και click away στην Αχαΐα, μόνο με click away στη Θεσσαλονίκη – Κλειστά τα καταστήματα στην Κοζάνη – Τι αλλάζει στο όριο των πελατών ανά κατάστημα – Εξαίρεση στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τα ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη – Παραμένει το σκληρό lockdown σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Ποιες περιοχές βγήκαν από το «βαθύ κόκκινο»

Τις αλλαγές στα μέτρα του lockdown και την επιδημιολογική κατάσταση ανά περιοχή ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά και τις εισηγήσεις των ειδικών, οι οποίοι συνεδρίασαν νωρίτερα.

mechanical adv 2021

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αχαΐα (με click inside και click away), το άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη μόνο με click away και τη διατήρηση των κλειστών καταστημάτων στην Κοζάνη.

apostolakis adv 2

Πιο αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε:

«Ας δούμε πώς εξελίσσεται η επιδημιολογικη εικόνα στη χώρα.

Στο βαθύ κόκκινο από αύριο το πρωί της περιφερειακής κοινότητας Κω και του δήμου Ήλιδας.

Από το βαθύ κόκκινο στο κόκκινο πηγαίνουν από τη Δευτέρα η περιφερειακή κοινότητας Αιτωλοακαρνανίας, η περιφερειακή κοινότητα Αργολίδος, μέρος της περιφερειακής κοινότητας Φθιώτιδας, με εξαίρεση τον Δήμο Λαμιέων και του δήμου Λοκρών.

Επίσης κατεβαίνουν επίπεδο οι δήμοι Mαντουδίου, Ιστιαίας – Αιδηψού, Κατερίνης, Αστυπάλαιας και Σκιάθου.

Όσον αφορά στα μέτρα, αποφασίστηκαν:

-Από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη.

-Το λιανικό εμπόριο εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά αίρεται ο μάξιμουμ αριθμός των 20 ατόμων. Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης.

-Επιπλέον, η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα στην Αχαΐα, με click inshop και click away και η επαναλειτουργία στη Θεσσαλονίκη, με click away. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά στην Κοζάνη».

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης δήλωσε από την πλευρά του:

«Στην Ευρώπη η πανδημία έδειξε τάσεις συρρίκνωσης. Έχουν καταγραφεί πάνω από 40 εκατ. διαγνώσεις.

Στην Ελλάδα, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων αυξήθηκε σε μικρό βαθμό, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η πίεση στο σύστημα Υγείας ωστόσο αυξήθηκε. Κάποιες ημέρες είχαμε ακόμη και 600 εισαγωγές.

Η επιβάρυνση της επιδημιολογικής κατάστασης την τελευταία εβδομάδα στην Αθήνα ήταν 7% και στη Θεσσαλονίκη 8%, αλλά δείχνει να τείνει σε επιβράδυνση»

Σε ερώτηση για το Πάσχα, ο κ. Μαγιορκίνης δήλωσε ότι το θέμα έχει απασχολήσει την Επιτροπή, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να εκτιμηθεί η κατάσταση, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί πάντα η υγεία.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble