ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο ανακοινώνεται ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έχει προαναγγείλει την ανακοίνωση του ονόματος του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας τη Δευτέρα, έπειτα από την άρνηση του πρώην υπουργού Άμυνας του Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ένας άλλος -πρώην- κυβερνητικός εκπρόσωπος και συγκεκριμένα της Κύπρου, φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πρόκειται για τον 63χρονο, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Επίτροπος για θέματα Πολιτικής Προστασίας. Ο Χρήστος Στυλιανίδης παραμένει σύμβουλος του Αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, ενώ έχει διατελέσει βουλευτής Κύπρου από το 2006 ως και το 2013.

Το 2013 εξελέγη ευρωβουλευτής, θέση από την οποία παραιτήθηκε τέσσερις μήνες αργότερα για να αναλάβει τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου. Έχει υπάρξει κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Κληρίδη και Αναστασιάδη.

swell adv 2021

Στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας η ανακοίνωση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, είναι αυτός που το πρωί της Δευτέρας, στις 11:30 θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο Γιάννης Οικονόμου αφού ανακοινώσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού για την ολοκλήρωση του κυβερνητικού σχήματος, θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Σχετικά άρθρα

Back to top button