ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Πότε ήρθε ο τζιχαντιστής – Τι εξετάζει τώρα η ΕΛΑΣΑντιμέτωπος με  δύο κακουργήματα είναι ο  φερόμενος τζιχαντιστής -μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS,  ο οποίος συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε εναντίον του συλληφθέντος ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση και της άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο ως τρομοκρατική πράξη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο 27χρόνος με καταγωγή από τη Συρία, εισήλθε στη χώρα μας στις 28 Μαρτίου 2018 και εξεταζόμενος αποδέχθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες.

Ψηφιακά πειστήρια

swell adv 2021

Κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα Θηβών ανερεύθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι με βάση άρθρο 8 παρ. στ. του νέου Ποινικού Κώδικά ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα, μπορεί να δικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη ακόμα και για τρομοκρατικές πράξεις που φέρεται να έχουν τελεστεί στην αλλοδαπή.


Σχετικά άρθρα

Back to top button