Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑθήνα: Πότε ήρθε ο τζιχαντιστής - Τι εξετάζει τώρα η ΕΛΑΣ

Αθήνα: Πότε ήρθε ο τζιχαντιστής – Τι εξετάζει τώρα η ΕΛΑΣ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αντιμέτωπος με  δύο κακουργήματα είναι ο  φερόμενος τζιχαντιστής -μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS,  ο οποίος συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε εναντίον του συλληφθέντος ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση και της άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο ως τρομοκρατική πράξη.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο 27χρόνος με καταγωγή από τη Συρία, εισήλθε στη χώρα μας στις 28 Μαρτίου 2018 και εξεταζόμενος αποδέχθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες.

apostolakis adv 2

Ψηφιακά πειστήρια

Κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα Θηβών ανερεύθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι με βάση άρθρο 8 παρ. στ. του νέου Ποινικού Κώδικά ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα, μπορεί να δικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη ακόμα και για τρομοκρατικές πράξεις που φέρεται να έχουν τελεστεί στην αλλοδαπή.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble