ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα | Η κακοκαιρία «παγώνει» προσωρινά τις παραδόσεις delivery

Με πολλούς δρόμους στην Αττική να έχουν κλείσει από την ισχυρή χιονόπτωση και τους διανομείς να εργάζονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, αρκετά καταστήματα εστίασης προχωρούν στην απόφαση να αναστείλουν προσωρινά, για σήμερα, τις παραδόσεις μέσω delivery.

Έτσι, εστιατόρια και καφέ σε αρκετές περιοχές της Αθήνας ενημερώνουν τους καταναλωτές με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, για σήμερα Τρίτη θα σταματήσουν τις παραδόσεις.

neratzoulis neo

Στελέχη του κλάδου επισημαίνουν στο insider.gr ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια κεντρική απόφαση από τις επιχειρήσεις και τις μεγάλες αλυσίδες, ωστόσο όλο και περισσότερα καταστήματα προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερα όσο περνάει η ώρα, προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοί τους. Άλλωστε και οι ίδιοι οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τη δύσκολη κατάσταση και αποφεύγουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, να ταλαιπωρήσουν τους εργαζόμενους κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ήδη μάλιστα, η πλατφόρμα Wolt ακόμη και σε περιοχές στο κέντρο της Αθήνας ενημερώνει τους χρήστες ότι «λόγω κακών καιρικών συνθηκών και δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των διανομέων, έχουμε απενεργοποιήσει προσωρινά τις παραδόσεις στην περιοχή. Θα επανέλθουμε μόλις καλυτερεύσουν οι συνθήκες».

wolt ok

Από την πλευρά της η πλατφόρμα efood ενημερώνει ότι «για την ασφάλεια των διανομέων μας, λόγω καιρικών συνθηκών, θα υπάρχει περιορισμένη κάλυψη στα καταστήματα delivered by efood».

efood kakokairia

Σημειώνεται ακόμη, ότι σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και προκειμένου οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους τα σούπερ μάρκετ στην Περιφέρεια Αττικής θα λειτουργήσουν σήμερα έως τις 6 το απόγευμα.
Σχετικά άρθρα

Back to top button