Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΆρση lockdown μόνο με διψήφια νούμερα στις ΜΕΘ

Άρση lockdown μόνο με διψήφια νούμερα στις ΜΕΘ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Κατηγορηματικός ότι δεν πρέπει να προχωρήσει η χώρα σε άρση του lockdown, αν δε φτάσουν σε διψήφια νούμερα οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αν δεν πέσουν γύρω στα 500 τα κρούσματα που εντοπίζονται καθημερινά, τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα δεν επιδέχονται καμία συζήτηση για άρση των περιοριστικών μέτρων.  Το lockdown μπορεί να αρθεί μόνο σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, ώστε οι πολίτες να μπορέσουν να κάνουν κατά κάποιο τρόπο γιορτές, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις τελευταίες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

mechanical adv 2021

«Νομίζω ότι αν δε δούμε διψήφια νούμερα ασθενών στις εντατικές και λογικά τριψήφια νούμερα στα καθημερινά κρούσματα, γύρω στα 500 όπως είπε και ο κ. Κικίλιας, δεν μπορούμε να μιλάμε για άρση του lockdown. Αυτήν τη στιγμή απέχουμε πολύ από το σημείο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα ανοίξουμε. Αυτό θα μπορούσε να γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μόνο σε τομείς της αγοράς που θα μας βοηθούσαν να νιώσουμε τις γιορτές, όπως το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια. Όλα, ωστόσο, θα εξαρτηθούν από την κατάσταση. Η σημερινή δε μας επιτρέπει να κάνουμε καμία συζήτηση σχετικά με άρση του lockdown. Θα ήταν ιδιαιτέρως πρωθύστερη», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Εξαδάκτυλος.

apostolakis adv 2

Τα εμβόλια

Με αφορμή το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό, ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε ότι για να γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, θα πρέπει να δοθεί η έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και παίρνει από μόνο του αποφάσεις. Εμείς θα περιμένουμε την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δε γνωρίζω ποτέ θα γίνει κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που, όπως λέγεται, η Ελλάδα προμηθευθεί μέσα στον Ιανουάριο τα εμβόλια και ξεκινήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί, μέχρι το Πάσχα θα μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα ικανοποιητικό τείχος προστασίας στην κοινωνία απέναντι στον κορωνοϊό. Βέβαια, το εμβόλιο θα δοθεί σε δύο δόσεις, με 21 μέρες διαφορά η μία από την άλλη, αλλά και πάλι υπάρχει ικανοποιητικός χρόνος μέχρι το Πάσχα. Αν έχουμε το εμβόλιο, το καλοκαίρι θα είμαστε καλά», σημειώνει στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble