Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑρση lockdown | Η εστίαση καταργεί τα SMS για μετακινήσεις

Αρση lockdown | Η εστίαση καταργεί τα SMS για μετακινήσεις

Με το άνοιγμα της εστίασης καταργούνται τα SMS για τις μετακινήσεις - Τι θα ισχύσει για το λιανεμπόριο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν οι περιορισμοί για τα καταστήματα (click away και click in shop) όπως και τα SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις των πολιτών.

Επομένως, εάν τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν οι ειδικοί αναμένεται να εισηγηθούν στην κυβέρνηση περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

mechanical adv 2021

Η αρχή για τη συζήτηση ξεκίνησε τη Δευτέρα, 26 Απριλίου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι από την επόμενη εβδομάδα θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις ενώ οι πολίτες θα πηγαίνουν στα καταστήματα της εστίασης χωρίς SMS.

apostolakis adv 2

Επίσης, ανέφερε ότι τα καταστήματα εστίασης για τους καθήμενους πελάτες θα κλείνουν στις 23:00, αλλά θα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν για υπηρεσίες delivery και take away.

Το άνοιγμα της εστίασης τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου θεωρείται ως η πιθανότερη ημερομηνία κατάργησης των SMS.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί διευκρινήσεις, ωστόσο ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Όπως προαναφέρθηκε το δρόμο των SMS θα ακολουθήσουν και οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.

Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο

Την ίδια ώρα, εξετάζεται και η κατάργηση των ραντεβού στο κατάστημα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών. Στο πλαίσιο αυτό, είναι πιθανόν από την Τετάρτη 5 Μαΐου να μπορούμε να ψωνίζουμε ελεύθερα χωρίς click away και click in shop. Ωστόσο, για τη Μεγάλη Εβδομάδα θα παραμείνει σε ισχύ η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων, με εξαίρεση την Κυριακή του Πάσχα για το εορταστικό τραπέζι, στο οποίο θα μπορούν να είναι μέχρι εννέα άτομα σε εσωτερικό χώρο και 12 σε εξωτερικό χώρο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble