Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑποσύρεται το σχέδιο νόμου για τις λαικές αγορές!

Αποσύρεται το σχέδιο νόμου για τις λαικές αγορές!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Όπως γνωστοποιήθηκε από εκπροσώπους ομοσπονδιών λαϊκών αγορών, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου με τους αρμόδιους φορείς, με μοναδικό θέμα συζήτησης το νέο νομοσχέδιο που αφορά τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, κοινοποιήθηκε η διάθεση της πολιτικής ηγεσίας, να το αποσύρει το με τη μορφή που έχει σήμερα. Δεσμεύτηκε δε, το επόμενο δεκαήμερο, να φέρει ένα νέο που θα αποτελέσει βάση συζήτησης.

Επί του θέματος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, κ. Άγγελος Δερετζής, με σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρει πως «Κερδήθηκε μία πρώτη μάχη. Είμαστε ικανοποιημένοι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πανηγυρίζουμε. Έχουμε δρόμο ακόμη και περιμένουμε πλέον από την κυβέρνηση να κάνει τα βήματα που χρειάζονται για να φτάσουμε σε συμφωνία».

mechanical adv 2021

Συμπλήρωσε δε πως Ομοσπονδία, όπως και την προηγούμενη φορά, θα λειτουργήσει με βάση τη διαφάνεια. Δηλαδή, όταν θα παραλάβει το σχέδιο νόμου, θα το κοινοποιήσει στα σωματεία, που ανήκουν στη δύναμη της και όπου αλλού της ζητηθεί και φυσικά θα το θέσει στη διάθεση όλων των συναδέλφων. Παράλληλα θα το επεξεργαστεί και θα απαντήσει.

apostolakis adv 2

Επίσης ο κ. Δερετζής ζήτησε να ανοίγουν το Σάββατο οι λαϊκές αγορές στο δήμο Ευόσμου – Κορδελιού και στο νομό Χαλκιδικής. Αίτημα που έγινε δεκτό και μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξει σχετική απόφαση από τα αρμόδια υπουργεία.

Σημειώνεται, ότι στη εν λόγω συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης Βασίλης Μακρίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών και παραγωγών λαϊκών αγορών περιφέρειας Αττικής Κωνσταντίνος Στουραΐτης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Συλλόγων Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας Βασίλης Λιγούδης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο γενικός γραμματέας εμπορίου και καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ενώ παρών ήταν και ο βουλευτής Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble