ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 10 το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας έως τις 7 Ιανουαρίου«Δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης. Να τηρήσουμε τώρα τα μέτρα και θα δούμε για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων», είπε ο Στέλιος Πέτσας

Διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με τις μετακινήσεις έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τη διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

Διευκρίνισε επίσης ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

swell adv 2021

Ωστόσο δεν έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες αναφορικά με τις βραδιές των γιορτών, τα οικογενειακά τραπέζια και τα ρεβεγιόν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

«Είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρχει η απαγόρευση μετακίνησης από τις 10 έως τις 5 το πρωί από την Κυριακή και έως τις 7 Ιανουαρίου. Αυτό είναι το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης και δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει. Να τηρήσουμε τα μέτρα αυτά από την Κυριακή και μετά και καθώς θα φτάνουμε στα Χριστούγεννα θα ξαναδούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια αφορά την παραμονή των Χριστουγέννων», είπε ο Στέλιος Πέτσας.


Σχετικά άρθρα

Back to top button