Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑνοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13/12

Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13/12

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα» τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το πώς θα ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις.

«Oι αποφάσεις είναι ίδιες με του Απριλίου, το lockdown είναι αυστηρό ήδη» πρόσθεσε και τόνισε πως το σχολικό έτος μπορεί να αναπληρωθεί εφόσον προστεθούν ώρες, ωστόσο ο τζίρος που χάνεται από τις επιχειρήσεις δεν αναπληρώνεται.

mechanical adv 2021

«Θα γίνουν ανακοινώσεις συνολικά και θεσμικά, το click away θα μπορούσε να είναι μια λύση, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την λιανική πώληση, τόνισε ο κος Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως όσον αφορά τα επόμενα βήματα, «Όταν εγκρίνουν οι λοιμωξιολόγοι oι οποίοι συνεδριάζουν θα τα πούμε.»

apostolakis adv 2

Αυτή την Κυριακή επιτρέπεται να είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ, είναι προαιρετικό για όποιο θέλει να ανοίξει, ξεκαθάρισε.

Σχετικά με ένα τρίτο κύμα και άρα ένα τρίτο lockdown, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «το να λες δημόσια ότι αποκλείεις κάποια εξέλιξη δεν γίνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις όλα στον αέρα, δεν μπορούμε να έχουμε κανονικότητα πριν το εμβόλιο. Το «κύμα» είμαστε εμείς. Όσο δεν μειώνεται η κινητικότητα όσο θα εξαπλώνεται ο ιός.

Όσον αφορά για το εμβόλιο ο υπουργός ανέφερε πως αδημονεί.

«Αδημονώ για το εμβόλιο, μακάρι να με καλέσουν από τους πρώτους να το κάνω».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble