Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑνοίγουν δομές φροντίδας για ΑμεΑ

Ανοίγουν δομές φροντίδας για ΑμεΑ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Κατόπιν της τηλεδιάσκεψης με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων την Τετάρτη, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, συζήτησε με τους ειδικούς ενδελεχώς τα επιχειρήματα υπέρ της άρσης της αναστολής λειτουργίας των δομών ανοιχτής φροντίδας για ΑμεΑ και, συγκεκριμένα, των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ).

Έτσι, το υπουργείο Εργασίας επεξεργάζεται άμεσα τις προδιαγραφές λειτουργίας των δομών αυτών (αποστάσεις, δυναμικότητα, εκ περιτροπής λειτουργία, μέτρα προστασίας για τους συνοδούς κ.ά.), προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία της υγείας της ευαίσθητης αυτής ομάδας του πληθυσμού σε ανοιχτές δομές.

mechanical adv 2021

Ο στόχος είναι τα ΚΔΗΦ και ΚΔΑΠμεΑ να λειτουργήσουν με το νέο αυτό πλαίσιο ήδη από την ερχόμενη Δευτέρα.

apostolakis adv 2

Ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με νομοθετική ρύθμιση στις 30.3.20 εξασφάλισε τη συνέχιση της χρηματοδότησης φορέων που συμμετέχουν σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, ακόμα κι αν η λειτουργία των δομών τους έχει ανασταλεί ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Κατά συνέπεια, ακόμα κι αν παραμείνουν σε αναστολή οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ευνοούνται από τις ρυθμίσεις των αρμόδιων Υπουργείων.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble