ΕΛΛΑΔΑ

Ανασχηματισμός, ΣΥΡΙΖΑ | Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να παγιδεύσει τον Ευάγγελο Αποστολάκη

«Σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο» εξελίσσεται τελικά «ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει σε νέα δήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει, μάλιστα, πως «τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του “επιτελικού κράτους”».

Σχετικά με την άρνηση του κ. Ευάγγελου Αποστολάκη να αποδεχθεί το χαρτοφυλάκιο του υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του»«Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα», προσθέτει.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ΚΙΝΑΛ: Πρόκειται για πλήρη απαξίωση του πρωθυπουργού

Με ένα λακωνικό σχόλιο το Κίνημα Αλλαγής τοποθετήθηκε στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την Αξιωματική αντιπολίτευση περί του αν υπήρξε συναίνεση για την συμμετοχή του κ. Ευάγγελου Αποστολάκη στη κυβέρνηση.

«Τελικά δεν είναι μόνο «Κυβέρνηση Καρατζαφέρη». Πρόκειται για την πλήρη απαξίωση του ίδιου του Πρωθυπουργού», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

swell adv 2021

«Είχαν ενημερωθεί Τσίπρας και Γεννηματά»

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες της LiFo, πριν την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, για την υπουργοποίηση του κυρίου Αποστολάκη είχε ενημερωθεί τόσο το πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα όσο και αυτό της Φώφης Γεννηματά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ελληνική Λύση: Απελπισμένος ο πρωθυπουργός

«Πραγματικά πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία, από το να εκλιπαρεί τον κ. Αποστολάκη, τον άνθρωπο της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών να γίνει υπουργός της και αυτός να τους αδειάζει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση σχολιάζοντας την άρνηση του Ευάγγελου Αποστολάκη για συμμετοχή του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

«Είναι τόσο απελπισμένος ο πρωθυπουργός που επιχειρεί στα πλαίσια της συγκυβέρνησης που επωάζεται, να κάνει το άσπρο – μαύρο και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι απαξιώνει ο ίδιος το κόμμα του και προσβάλλει τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του», σημειώνει.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button