Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑναφορά Θραψανιώτη στην Βουλή για την αφαίρεση της εντοπιότητας για προσλήψεις στη...

Αναφορά Θραψανιώτη στην Βουλή για την αφαίρεση της εντοπιότητας για προσλήψεις στη ΔΕΗ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Βουλευτής Λασιθίου Θραψανιώτης Μανόλης κατέθεσε αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και αποδέκτη το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου με θέμα την Αφαίρεση της εντοπιότητας για προσλήψεις στη ΔΕΗ.

Με την κατάθεση της αναφοράς μεταφέρονται προς το αρμόδιο Υπουργείο  οι φόβοι και οι προβληματισμοί των εργαζομένων, αλλά και των τοπικών κοινωνιών για το θέμα της αφαίρεσης του κριτηρίου της εντοπιότητας από τις επικείμενες προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού σε Σταθμούς Παραγωγής της ΔΕΗ Α.Ε, όπως στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου. Μία τέτοια ενέργεια θα καταργούσε στην πράξη το ελάχιστο ανταποδοτικό όφελος από τη λειτουργία του εργοστασίου στην περιοχή.

mechanical adv 2021

Αναλυτικά η αναφορά

apostolakis adv 2

Αθήνα, 12 Απριλίου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα:  «Αφαίρεση της της εντοπιότητας για προσλήψεις στη ΔΕΗ»

Με την παρούσα Αναφορά, σας καταθέτουμε την από 7 Απριλίου 2021 επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρός κ. Εμμανουήλ Πεπόνης και ο γραμματέας Εμμανουήλ Κοκολάκης. Σε  αυτήν μεταφέρεται η ανησυχία των εργαζομένων, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, επίκειται  προκήρυξη της ΔΕΗ Α.Ε για την πρόσληψη προσωπικού στους Σταθμούς Παραγωγής της, ανάμεσά τους και ο Αθερινόλακκος, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της εντοπιότητας. Μία τέτοια ενέργεια θα αδικούσε κατάφωρα τις τοπικές κοινωνίες, καθώς  θα στερηθούν το ανταποδοτικό όφελος που έχουν με την κάλυψη θέσεων εργασίας, λόγω της γειτνίασης με εργοστάσια της ΔΕΗ ΑΕ, τα οποία βρίσκονται εντός ή πλησίον του αστικού τους ιστού.

Οι καταθέτοντες βουλευτές

Θραψανιώτης Μανόλης

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble