Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑμπελόκηποι | Ξυλοκόπησαν γυναίκα αστυνομικού

Αμπελόκηποι | Ξυλοκόπησαν γυναίκα αστυνομικού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο αστυνομικός είχε στοχοποιηθεί, εδώ και καιρό, από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του

Επίθεση, επειδή ο σύζυγός της είναι αστυνομικός, δέχθηκε σήμερα το πρωί, μία γυναίκα στους Αμπελόκηπους.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό ο αστυνομικός που υπηρετεί στην διεύθυνση αλλοδαπών είχε στοχοποιηθεί από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Μάλιστα άφηναν και απειλητικά σημειώματα.

apostolakis adv 2

Σήμερα, η σύζυγος του αστυνομικού ανυποψίαστη βγήκε από το σπίτι της αλλά δυστυχώς της είχαν στήσει ενέδρα. Άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι η σύζυγος του αστυνομικού και μάλιστα ένας από τους άνανδρους της επιτέθηκε με χαστούκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 12 το μεσημέρι γυναίκα αστυνομικού ενώ είχε βγει για ψώνια δέχτηκε άνανδρη επίθεση από μαυροφορεμένους στην συμβολή των οδών Μιχάλη Χατζηκωνσταντή και Βασίλειου Λάκωνος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η γυναίκα ενώ περπατούσε αμέριμνη άκουσε δυο άντρες πάνω σε ένα μηχανάκι να φωνάζουν «να η γυναίκα του αστυνομικού» και μετά ο ένας από τους δράστες να κατευθύνεται προς το μέρος της με απειλητικές διαθέσεις. Η γυναίκα προσπάθησε να φύγει όμως ο δράστης την πλησίασε και την χτύπησε στο πρόσωπο. Τότε η άτυχη γυναίκα φωνάζοντας μπήκε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και κάλεσε το 100.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble