ΕΛΛΑΔΑ

Αμεση πληρωμή μέσω ηλεκτρονικού παραβόλου από το gov.gr

Από το 2017 έχουν εκδοθεί πάνω από 22 εκατομμύρια ηλεκτρονικά παράβολα και έχουν εισπραχθεί από το Ελληνικό Δημόσιο μέσω των e-παραβόλων περίπου 1,315 δισ ευρώΤην άμεση πληρωμή μέσω ηλεκτρονικού παραβόλου και από κινητό τηλέφωνο προωθεί η νέα μορφή για την έκδοση και χρήση ηλεκτρονικών παραβόλων υπέρ του Δημοσίου, η οποία τέθηκε σε λειτουργία στο gov.gr.

Η νέα πλατφόρμα υποστηρίζει πλέον και τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας, ενώ περιλαμβάνει:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

  • Βελτιωμένη εμφάνιση και εναρμόνιση με τα πρότυπα των υπόλοιπων εφαρμογών του gov.gr
  • Δυνατότητες προσαρμογής σε περιβάλλον «έξυπνων» κινητών, ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και να μπορεί η διαδικασία να ολοκληρωθεί άμεσα και εύκολα από οπουδήποτε
  • Βελτιώσεις στη λειτουργία της εφαρμογής, που θα διευκολύνει τους υπαλλήλους των φορέων αναφορικά με τη διαδικασία εξουσιοδότησής τους για την δέσμευση των παράβολων.

Έως σήμερα, στην υπηρεσία e-παράβολο έχουν ενταχθεί 63 υπηρεσίες του Δημοσίου ενώ από το 2017 έχουν εκδοθεί πάνω από 22 εκατομμύρια ηλεκτρονικά παράβολα απαλλάσσοντας τους πολίτες και τις επιχειρήσεις από ισάριθμες μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, κάθε μήνα κατά μέσο όρο εκδίδονται πάνω από 407.000 ηλεκτρονικά παράβολα. Συνολικά από το 2017 μέχρι και σήμερα έχουν εισπραχθεί από το Ελληνικό Δημόσιο μέσω των e-παραβόλων περίπου 1,315 δις ευρώ.

swell adv 2021


Σχετικά άρθρα

Back to top button