ΕΛΛΑΔΑ

Αμεσα στη Βουλή η ρύθμιση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμόΆμεσα κατατίθεται στη Βουλή η ρύθμιση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η αρχή με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς θα γίνει με τον άμεσο εμβολιασμό εργαζόμενων σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων και ακολούθως υγείας.

Συγκεκριμένα, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αφορά τις εξής κατηγορίες επαγγελματιών:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

  • εργαζομένους σε γηροκομεία
  • εργαζομένους σε δομές ΑμεΑ
  • τους υγειονομικούς

Μεταξύ των υποχρεώσεων εργαζομένου είναι να ενημερώνει για τον εμβολιασμό του ή μη ενώ θα υπάρχουν τρίμηνες συμβάσεις για αναπλήρωση μη εμβολιασμένων. Σε περίπτωση άρνησης εμβολιασμού προβλέπεται άδεια άνευ αποδοχών χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και χωρίς πλαφόν.

Σε περίπτωση που χρειάζεται αναπλήρωση κενής θέσης από αρνητή εμβολιασμού προβλέπονται τρίμηνες συμβάσεις. Τέλος όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες δεν θα υπάρχει σύνδεση των αναστολών με απολύσεις. Στο δημόσιο τέλος δεν προβλέπεται παραπομπή στο πειθαρχικό.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button