ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζουν τα πάντα σε γάμους και σε βαπτίσεις

Πολλές αλλαγές φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού στον τρόπο που είχαν προγραμματίσει τα ζευγάρια να κάνουν τον γάμο τους και τη γαμήλια δεξίωση, καθώς και τις βαπτίσεις.

Στους γάμους του καλοκαιριού θα υπάρχουν πολλά αντισηπτικά και ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι περιορισμένος.

caffeine adv2020b

Οι γάμοι των ζευγαριών από το εξωτερικό ακυρώθηκαν, εκείνοι που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε νησιά άλλαξαν χρόνο και τόπο διοργάνωσης.

Ακόμα, οι γάμοι Μαΐου και Ιουνίου αναβλήθηκαν για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

neratzoulis neo

“Ξεχνάμε τους γάμους των 800 ατόμων. Θα έχουμε νέους κανόνες στους γάμους. Τα τραπέζια στη δεξίωση θα έχουν αποστάσεις, οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους είναι οι νεόνυμφοι.

Τα φιλιά δεν θα δίνονται, θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια, έξω από την εκκλησία θα είναι το πιο hot trend και το κομμάτι του χορού θα αλλάξει αρκετά δεν θα χορεύουμε όπως χορεύαμε”, αναφέρουν διοργανωτές γαμήλιων δεξιώσεων.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται παντού και στον μπουφέ.

Οι καλεσμένοι θα παίρνουν το πιάτο τους και για να μην υπάρχει η διαδικασία της λαβίδας, θα μπορούσε να υπάρχει άτομο στο μπουφέ για να σερβίρει τον κόσμο, με γάντια και αντισηπτικό.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button