Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑλλαγές στην TV | Mega on demand, συνδρομητική από τον ΑΝΤ1 και...

Αλλαγές στην TV | Mega on demand, συνδρομητική από τον ΑΝΤ1 και Super League TV

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σημαντικές αλλαγές θα έχουμε στις TV σε σύντομο χρονικό διάστημα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι typologies. Αλλαγές, οι οποίες σε πρώτη φάση αφορούν το Mega, τον ΑΝΤ1 και την Super League TV.

Συγκεκριμένα, η κούρσα για τις on demand υπηρεσίες έχει ξεκινήσει. Ο ΑΝΤ1 έχει προβάδισμα και στέλνει μηνύματα σε Cosmote TV και Nova και φαίνεται πως ακολουθεί το Mega, το οποίο εδώ και πολύ καιρό σκέπτεται να αξιοποιήσει και με άλλο τρόπο την ταινιοθήκη του, όταν θα έχει θα έχει διαθέσιμο μόνο νέο πρόγραμμα.

mechanical adv 2021

Το σχέδιο για την Super League TV

apostolakis adv 2

Την ίδια ώρα, το σχέδιο για τη δημιουργία Super League TV μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων για να αλλάξει τα δεδομένα στο πεδίο της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Οι ισχυρότερες αλλά και οι μικρότερης δυναμικής ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας αυτόνομης πλατφόρμας, η οποία θα έχει συνδρομητές τους φιλάθλους, με παράλληλα έσοδα από χορηγίες. Τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Super League μέχρι και το τέλος της σεζόν ανήκουν στη Nova.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble