ΕΛΛΑΔΑ

Ακρόπολη: Έπεσε κεραυνός και τραυμάτισε τέσσερα άτομαΤα καιρικά φαινόμενα την τελευταία περίοδο έχουν αγριέψει για τα καλά. Ένας κεραυνός χτύπησε περίπου στις 16:30 το μεσημέρι στα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη. Σύμφωνα πληροφορίες τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματισθεί ελαφρά.

Πρόκειται για δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες, που χτυπήθηκαν από τον κεραυνό και δύο τουρίστες που φέρουν τραύματα από τα τζάμια που έσπασαν από το κουβούκλιο των εκδοτηρίων, στην περιοχή του Ερεχθειου, ενώ επί τόπου μετέβη το ΕΚΑΒ. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Ο κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο και το κουβούκλιο, όπως είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία πλήττει πολλές περιοχές της Αττικής με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες καταιγίδες και το χαλάζι. Μόλις χθες μάλιστα, σύμφωνα με το meteo.gr έπεσαν 11.000 κεραυνοί σε όλη την Ελλάδα – οι 700 στην Αττική.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close