ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Άη Στράτης | Νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και διαδραστικοί πίνακες έφτασαν στο ακριτικό νησί

Λίγο πριν την αυγή του νέου έτους, οι νέοι κάτοικοι του Άη Στράτη δέχτηκαν ειδικό εξοπλισμό για τις σχολικές μονάδες.

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες και κλιματιστικά έφτασαν, μεταξύ άλλων, στον Άη Στράτη, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου: «Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε για το νησί μας η τελευταία μέρα του Νοεμβρίου.

Με φροντίδα του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνη Οικονόμου με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, παραλάβαμε πλήθος εξοπλισμού για τις σχολικές μονάδες του νησιού μας».

“ΧΡΥΣΟΣ

«Διαδραστικοί πίνακες, νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ηχοσυστήματα, κλιματιστικά, φωτοτυπικό μηχάνημα και βιβλιοθήκες αρχειοθέτησης έφτασαν στο νησί μας για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των νέων μας. Ευχαριστούμε θερμά την πολιτεία που στηρίζει εμπράκτως τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button