ΕΛΛΑΔΑ

Αγνοείται επιβάτης του Blue Star Naxos που έπεσε στη θάλασσαΑπρόσμενη τροπή έλαβε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Blue Star Naxos απόψε το βράδυ με προορισμό τη Σύρο, καθώς επιβάτιδα του πλοίου έπεσε στη θάλασσα.
Το ανησυχητικό γεγονός, οι αιτίες του οποίου δεν είναι γνωστές ακόμη, συνέβη λίγο πριν τις εννέα το βράδυ περίπου στο θαλάσσιο τμήμα της Γυάρου, με τον καπετάνιο του Blue Star Naxos, Ηλία Βερβενιώτη να αλλάζει “ρότα” επιστρέφοντας στο σημείο για να καταβληθούν οι απαραίτητες προσπάθειες εντοπισμού της επιβάτιδος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έως τώρα είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση της γυναίκας. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δύο σκάφη του λιμενικού σώματος καθώς και ένα ιδιωτικό.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Τελευταία ενημέρωση πριν λίγα λεπτά (23:25)

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δύο σκάφη του λιμενικού σώματος, ένα ιδιωτικό σκάφος, τρία παραπλέοντα πλοία (Blue Star Delos και 2 φορτηγά) καθώς και δύο ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και ενώ στην αρχή υπήρξε σύγχυση για το εάν ο επιβάτης ήταν άνδρας ή γυναίκα, η επίσημη πληροφόρηση είναι ότι πρόκειται για άνδρα περίπου 60 ετών.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close