ΕΛΛΑΔΑVIDEOS

9χρονος στην Πάτρα κάνει τηλεκπαίδευση από κινητό σε κρεοπωλείοΜία συγκλονιστική ιστορία ενός 9χρονου μαθητή από την Πάτρα έφερε στο «φως» το MEGA και η εκπομπή Live News.

Ο Βασίλης, λοιπόν, είναι αναγκασμένος να πηγαίνει στο κρεοπωλείο της γιαγιάς και του παππού του, για να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να κάνει την τηλεκπαίδευση, έχοντας, όχι κάποιο tablet ή ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά ένα smartphone, που ανήκει στη γιαγιά του!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Χθες (18/11), θυμίζουμε, πρώτη μέρα τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές δημοτικού, υπήρξαν δεκάδες προβλήματα και πολλά παιδιά δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το μάθημα, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης…

«Δεν κατάφερα να κάνω σήμερα μάθημα, διότι στο σπίτι δεν είχα wi-fi και δεν μπορούσα να μπω», είπε ο μικρός Βασίλης και πρόσθεσε: «Από το ίντερνετ δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το μάθημα. Δεν μπορούσα να συνδεθώ. Η γιαγιά δεν ξέρει και δεν μπορεί να με βοηθήσει». Κλείνοντας, μας ανατρίχιασε όλους με την ατάκα του «πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου»…

swell adv 2021

Η γιαγιά Σούλα, από την πλευρά της, ανέφερε: «Τώρα, με την κατάσταση και την καραντίνα, δεν μπορούμε να βάλουμε ίντερνετ, ο μικρός προσπαθεί εδώ, από το μαγαζί».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button