Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΣτο Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης;

Στο Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης;

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Δήλωση συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του Big Brother συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον πρώτο, λόγω μιας φράσης που είχε ειπωθεί για τις γυναίκες και είχε ξεσπάσει σάλο.

Ο κρητικός λοιπόν που είπε πως το σχόλιο δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε πει, φαίνεται πως δεν τα παρατάει και αποφάσισε μπει ξανά στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

mechanical adv 2021

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την φόρμα που συμπλήρωσε.

apostolakis adv 2

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε για το θλιβερό περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother και αναφέρθηκε, μάλιστα, σε μια ιδέα που είχε σχετικά με το τι θα μπορούσε να κάνει ο ΣΚΑΪ στην περίπτωσή του.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, αφού πρώτα αποθέωσε το κανάλι του Φαλήρου για τη στάση του, στηλίτευσε τη συμπεριφορά του πρώην πια παίκτη του σόου, ρίχνοντας και άγρια «καρφιά» σε συναδέλφους τους για τον τρόπο, με τον οποίο επί της ουσίας εκμεταλλεύτηκαν το ζήτημα.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μια διαφωνία με τον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως «ήθελα να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Αντώνη απέναντι. Θα ήμουν καταπέλτης, θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, αν σκέφτεται αυτά που λέει, θα τον ανίχνευα».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble