Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΣιωπηλός Δρόμος | δυναμικό ξεκίνημα για την πολύ καλή σειρά

Σιωπηλός Δρόμος | δυναμικό ξεκίνημα για την πολύ καλή σειρά

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε μία πολύ δύσκολη μέρα και ώρα μετάδοσης ο «Σιωπηλός Δρόμος» απέδειξε ότι το καλό τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να σταθεί απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό, κάνοντας αισθητή την παρουσία του.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για όλη τη διάρκεια προβολής του σημείωσε 14,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17,1% στο δυναμικό κοινό, με αποτέλεσμα να είναι δεύτερο στην κατάταξη στη συγκεκριμένη ζώνη, πίσω από το «Survivor» αλλά μπροστά από το «Your Face Sounds Familiar».

mechanical adv 2021

Με τις επιδόσεις της στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι σε προγράμματα παγιωμένα στο τηλεοπτικό τοπίο η σειρά απέδειξε ότι έχει δυναμική, δικαιώνοντας τη διοίκηση του MEGA που πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να αποκτήσει το «Σιωπηλό Δρόμο» στο πρόγραμμα του σταθμού.

apostolakis adv 2

Την επόμενη Κυριακή 11 Απριλίου, στις 9, θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που σκηνοθετεί ο Βαρδής Μαρινάκης και πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble