Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPSefflix: Έρχεται η streaming πλατφόρμα του Μάρκου Σεφερλή

Sefflix: Έρχεται η streaming πλατφόρμα του Μάρκου Σεφερλή

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Κοντεύει να περάσει ένας χρόνος, φίλες και φίλοι, απ’ όταν ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το Χαλβάη 5-0, προκαλώντας πιθανότατα μη-αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες στους πάνω από 300.000 θεατές που πήραν το ρίσκο να δούνε την ταινία στο σινεμά.

Έκτοτε, πιάνοντας αρχικά τον παλμό της covid συγκυρίας με την φιλόδοξη παράσταση Dettolμη και Γοητεία, ο Σεφερλής είχε παραμείνει σχετικά σιωπηλός. Όπως συμβαίνει πάντα όμως, η μεγαλύτερη σιωπή ακολουθείται από μια ακόμα μεγαλύτερη καταιγίδα. Τώρα που ούτως ή άλλως το σινεμά καταρρέει, ο Σεφερλής πηδάει από το καράβι για να φτιάξει την δική του συνδρομητική streaming πλατφόρμα.

mechanical adv 2021

Ο τίτλος αυτής θα είναι Sefflix, γιατί πώς θα μπορούσε να μην άλλωστε, και κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμά της πλατφόρμας θα αποτελείται από παλιότερες παραστάσεις του Σεφερλή αλλά και από καινούριο content που ετοιμάζει πυρετωδώς με την ομάδα του. Αν θέλετε να δείτε την πρεμιέρα και να δοκιμάσετε τα όρια σας, να ξέρετε ότι θα κοστίσει 8 ευρώ. Το ψυχικό κόστος από την άλλη δε μπορούμε να το μετρήσουμε.

apostolakis adv 2

Προετοιμαστείτε για σκληρές εικόνες στο παρακάτω trailer και κάντε υπομονή μέχρι να αναπτυχθεί ένα αποτελεσματικό εμβόλιο εναντίον του MARCOVID-19.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble