Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΡέθυμνο | Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece με την...

Ρέθυμνο | Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece με την Δέσποινα Βανδή

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα με αφιέρωμα στο Ρέθυμνο, που θα προβάλει προσεχώς η εκπομπή My Greece που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή.

Ήδη έχουν γίνει γυρίσματα στο Σπήλι, στο Γεράνι, στον Πλακιά και σε άλλες περιοχές του νομού μας ενώ το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν οι λήψεις στην Μονή Βωσσάκου αλλά και σε ένα μιτάτο στα Ζωνιανά Όρη. Η εκπομπή βρέθηκε και στο Φραγκοκάστελο Σφακίων ενώ συμμετέχει ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, ως επίσημος καλεσμένος της παρουσιάστριας.

mechanical adv 2021

Η Δέσποινα Βανδή γίνεται δεκτή παντού με ενθουσιασμό και μάλιστα στο Γεράνι Ρεθύμνου, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας, μετά το πέρας των γυρισμάτων της δώρισα μια γκραβούρα της Κρήτης του J. B. Homann (1663-1724) στην οποία υπάρχει το τοπωνύμιο μοναστήρι Παναγίας Γερανίου

apostolakis adv 2

Η εκπομπή με την Δέσποινα Βανδή προβάλεται στο MEGA και αποτελεί ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι  έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, γνωρίζουν την ιστορία,  ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή  βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Σύντομα λοιπόν θα δούμε Κρήτη και πολύ Ρέθυμνο!

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble