Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΠανταζής και Στανίση σε ένα ξέφρενο γλέντι στο MEGA | Video

Πανταζής και Στανίση σε ένα ξέφρενο γλέντι στο MEGA | Video

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Κατερίνα Στανίση έστησαν ένα ανεπανάληπτο γλέντι στη σκηνή του MEGA με τραγούδια που άφησαν εποχή. «Του κόσμου το περίγελο», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Τα βάσανά μου», «Αν κάνω άτακτη ζωή» και οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος.

mechanical adv 2021

Το θρυλικό «Ιστορία μου αμαρτία μου» αλλά και το «Δεν υπάρχει ευτυχία».

apostolakis adv 2

«Αυτό που αγαπάω στον Λευτέρη Πανταζή είναι ότι είναι πολύ γενναιόδωρος. Η έντονη ανάμνηση που έχω από τον Πανταζή είναι ότι στα μαγαζιά που τραγουδάει διασκεδάζει τον κόσμο και αυτό φαίνεται ότι το κάνει με την ψυχή του. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος για τον Λευτέρη είναι ότι είναι άνθρωπος πολύ ευαίσθητος» ανέφερε η Κατερίνα Στανίση.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble