Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΟ ξεχωριστός τρόπος που ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη...

Ο ξεχωριστός τρόπος που ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

Στην συνέχεια, ο tattoo artist εξομολογήθηκε τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ζήτησε από την αγαπημένη του Κρίστη Καθαργιά να γίνει σύζυγος του και η συγκίνηση κυριάρχησε στο πλατό της πρωινής εκπομπής.

mechanical adv 2021

«Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλι και την Τσίχλα. Βάζω την κάμερα να γράφει και λέω στην Κρίστι, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά. Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστι νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι.

apostolakis adv 2

Το βρίσκει η Μόλι και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστι. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο» περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στη συνέχεια για το παιδί της συντρόφου του: «Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου».

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble