Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΟ Βασίλης Κικίλιας έγινε μπαμπάς - Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας έγινε μπαμπάς – Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Πατέρας έγινε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αφού η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

«Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί». Αυτό έλεγε η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγο καιρό κάθε φορά που κάποιος την ρωτούσε αν στα πλάνα του ζευγαριού ήταν ένα παιδί. Λίγους μήνες μετά, στις 25 Δεκεμβρίου 2020, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είδαν τον γιο τους να έρχεται στον κόσμο.

mechanical adv 2021

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

apostolakis adv 2

Το χρονικό της εγκυμοσύνης

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Τζένη κατάφερε να «ξεκλέψει» μερικές μέρες και να επισκεφθεί την αγαπημένη της Πάτμο μαζί με τα παιδιά της, ώστε να μην προδώσει την εγκυμοσύνη αλλά και να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί για λίγο. Οι διακοπές τους με τον Βασίλη Κικίλια ήταν όλες κι όλες 5 ημέρες και αυτές «σπαστά». Στις 15 Αυγούστου επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα. Η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης δεν τους επέτρεπε να κρατήσουν άλλο για τους ίδιους το ευτυχές γεγονός κι έτσι αποφάσισαν να το ανακοινώσουν οι ίδιοι.

Το ζευγάρι δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης. Η Τζένη έλαβε δεκάδες συγκινητικά μηνύματα από γυναίκες και μητέρες όλων των ηλικιών. Έδωσε ελπίδα σε γυναίκες που μετά από μία ηλικία διστάζουν στη σκέψη μιας εγκυμοσύνης.

Φυσικά υπήρχε και αυτή η κατηγορία των γνωστών τρολ που ακόμη και σε στιγμές τόσο ανθρώπινες και ευαίσθητες, δεν χάνουν την ευκαιρία να «κανιβαλίσουν». Αυτή την φορά σχολίασαν το γεγονός ότι η Τζένη απολαμβάνει τη μητρότητα σε ηλικία που οι ίδιοι δεν εγκρίνουν. Πολύ γρήγορα οδηγήθηκαν σε άτακτη υποχώρηση από την πληθώρα επωνύμων κι ανωνύμων χρηστών του διαδικτύου που τους απομόνωσαν και βγήκαν μπροστά υπερασπιζόμενοι το αυτονόητο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπήκαν σε διαδικασία απάντησης. Είναι και οι δυο τους δημόσια πρόσωπα για πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζουν τη λειτουργία της δημόσιας ζωής και είναι συμφιλιωμένοι με το ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη, εξ’ αποστάσεως, χωρίς να γνωρίζει, χωρίς να εμβαθύνει. Η δε Τζένη που βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού ακολούθησε για ακόμα μία φορά τη δική της πάγια τακτική των χαμηλών τόνων και να μην απαντά σε κακεντρεχή σχόλια.

Όπως έχει εξομολογηθεί παλιότερα «Αυτό το διάστημα, όλους πιστεύω μας έχει διδάξει, εμένα πάντως σίγουρα, ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να είμαστε επικεντρωμένοι στην ουσία της ζωής και να εστιάζουμε στην αισιόδοξη πλευρά της, στο φως. Το καλό σε ανταμείβει πάντα με καλό! Ακολουθώ το δρόμο της ζωής μου με οδηγό την ψυχή μου, το ένστικτό μου, τα συναισθήματά μου, το «μέσα» μου, με τα «θέλω» μου και όχι τα «πρέπει» των άλλων».

Πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκέμβρη, κάνοντας τον απολογισμό αυτής της χρονιάς, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: «30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν. Το Φως δεν το εξηγεί κανείς αλλά το βλέπει. Καλό μήνα, με βλέμμα στο Φως!!»

Είναι γνωστό ότι και οι δύο τους είναι πολύ δοτικοί και προστατευτικοί με τους δικούς τους ανθρώπους, την οικογένεια τους, τους φίλους τους και τους συνεργάτες τους. Όπως χαρακτηριστικά είχε πει η Τζένη σε μία συνέντευξη, «Προχωρώντας στη ζωή, οφείλεις στον εαυτό σου, στα παιδιά σου, στους ανθρώπους σου, στους φίλους καρδιάς, που σε αγαπούν και αγαπάς για σένα, όχι για τη δημόσια εικόνα, να είσαι δοτικός, ουσιαστικός, να σε προστατεύεις, να τους προστατεύεις με την αλήθεια σου. Στο τέλος ο καλός μας εαυτός, η αλήθεια μας κυριαρχεί, κερδίζει, μας προστατεύει».

Οι επόμενοι μήνες για τον Βασίλη και την Τζένη, παρά τη δύσκολη καθημερινότητα και ειδικά του Υπουργού Υγείας, θα είναι μια γλυκιά διαδρομή με το νέο μέλος της οικογένειας τους. Ωστόσο, τόσο με τον γάμο τους, όσο και με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και οι δυο τους θέλουν και προσπαθούν να κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble