Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΟ πνευματικός του Tριαντάφυλλου δάκρυσε - Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε...

Ο πνευματικός του Tριαντάφυλλου δάκρυσε – Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην Εκκλησία

Ο ιερέας μίλησε για τη ζωή του τραγουδιστή.

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αρκετές φορές, ο Τριαντάφυλλος, πριν αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor κάνει τον σταυρό του. Τα πλάνα τον έχουν πιάσει να πίνει αγιασμό και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στην κάμερα της παραγωγής, παίρνει δύναμη από αυτό.

Ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μίλησε για τον τραγουδιστή και τη ζωή του στη Ρόδο.

mechanical adv 2021

«Από όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε, αφιερώθηκε στην Εκκλησία. Πήρε δύναμη από την Εκκλησία. Όταν έφυγε ο πατέρας του, έφυγε μικρό παιδί στην Αθήνα. Θυμάμαι ότι Μεγάλη Παρασκευή το πρώτο του CD το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα. Έρχεται συχνά στην εκκλησία μας τη Μεγάλη Παρασκευή και ψάλλει τα εγκώμια του Επιτάφιου» ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

apostolakis adv 2

Ο ιερέας δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο. «Είμαι συγκινημένος γιατί το πατρικό μου σπίτι από του Τριαντάφυλλου είναι μια πόρτα και γνωρίζω τους αγώνες του. Από μικρός ήταν μόνος του με τη γιαγιά του, μεγάλωσε με τη γιαγιά του, η μητέρα του πήγε αναγκαστικά στη Ρόδο να δουλέψει. Είναι ένας άνθρωπος αγωνιστής, απλός, του χωριού μας, που δεν πήραν τα μυαλά του αέρα. Όταν έρχεται εδώ είναι ο Τριαντάφυλλος που γνωρίζουμε, που ψήθηκε από τους αγώνες της ζωής, από τον πόνο που τον χτύπησε τόσο δυνατά, από μικρό παιδί ορφανό, έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα» ανέφερε.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble