ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
GOSSIP

Ο μικρός Στέλιος Κερασίδης και το βαλς της Αναγέννησης στo Ραμνούντα | +Video

Ένα παιδί μας στέλνει μήνυμα για μια νέα οικολογική συνείδηση μετά την πανδημία.

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Παίζοντας κρυφτό και κυνηγητό ανάμεσα στα αρχαία χαλάσματα ο Στέλιος, γεμάτος ενέργεια και παιδικότητα, στέλνει ένα μήνυμα αφύπνισης, οικολογικού προβληματισμού αλλά και αισιοδοξίας σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για την ανθρωπότητα που δοκιμάστηκε από την πανδημία.

«Είναι μαγικά εκεί στα αρχαία χαλάσματα! Αποκλείεται να με βρείτε αν κρυφτώ εδώ, χαχα. Θα με ψάχνετε για μέρες!» έλεγε ο Στέλιος χαμογελώντας στη διάρκεια των γυρισμάτων στον Ραμνούντα.

“ΧΡΥΣΟΣ

«Το πιο τέλειο από όλα όμως είναι ότι τα παιδιά κατάφεραν και ανέβασαν το πιάνο στον γκρεμό, πάνω από τη θάλασσα! Είναι σαν όνειρο να παίζεις τη μουσική σου σε τέτοιο μαγικό μέρος… Σχεδόν δεν το πίστευα!» αναφωνεί ο Στέλιος ενθουσιασμένος.

Σε αυτό το επιβλητικό τοπίο, τα αρχαία μνημεία, η θάλασσα και οι συγκινητικές νότες ενός παιδιού καταφέρνουν να κάνουν αισθητό το μήνυμα για μια νέα οικολογική συνείδηση μετά την πανδημία.

“IN_AND_OUT

Η δράση αυτή είναι μια συμπαραγωγή της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΔΜΑ του Δήμου Μαραθώνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του ΕΟΑΝ Εταιρία Ανακύκλωσης με τον Στέλιο ιδανικό πρεσβευτή ενός ελπιδοφόρου μηνύματος για έναν καλύτερο κόσμο.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button