Τετάρτη, 19 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΟ Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στην τηλεόραση!

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στην τηλεόραση!

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Επιστρέφουν οι δύο αγαπημένες μας εκπομπές με τη νέα χρονιά! Ο Αντώνης Κανάκης στο OPEN μαζί με την ομάδα του για να παρουσιάσουν Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο!

Η αγαπημένη μας παρέα της ελληνικής τηλεόρασης κάνει comeback μέσα απ’ τη συχνότητα του OPEN και τώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

mechanical adv 2021

Μάλιστα, με την ανακοίνωση μάθαμε ότι ο Αντώνης Κανάκης στο OPEN θα έρθει με νέα ώρα έκπληξη. Το κανάλι αναφέρει πως οι Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλονται στην prime time ζώνη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή θα έχει καθημερινή παρουσία και θα παίζεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του σταθμού, δηλαδή πιθανότατα στις 20:00. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους Ράδιο Αρβύλα σε αυτή την ώρα.

apostolakis adv 2

Στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς θα ενταχθεί και το Βινύλιο στην late night ζώνη.

H ανακοίνωση του OPEN:

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός!».

Πριν από μερικές μέρες, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και στο YouTube με νέο περιεχόμενο:

https://youtu.be/P7bMcBeVkDI

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble