Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPMasterChef | Το ανατρεπτικό πλεονέκτημα που φέρνει τα πάνω κάτω

MasterChef | Το ανατρεπτικό πλεονέκτημα που φέρνει τα πάνω κάτω

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η αποχώρηση του Σερόπ Τσαμουσσιάν αλλά και η παρουσία κάποιων στη δοκιμασία αποχώρησης, αποτέλεσε σημαντικό πρώτο μάθημα για τους υποψήφιους MasterChef, κάνοντάς τους να καταλάβουν πως θα χρειαστεί να ξεχάσουν την έπαρσή τους και να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στην κουζίνα και στους chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Με τον Νίκο Σκορδάκη να έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας αλλά και ένα νέο ανατρεπτικό, για τα έως τώρα δεδομένα, πλεονέκτημα του MasterChef 5, τα σχέδια κάποιων δείχνουν να γίνονται πραγματικότητα. Πόσο αλήθεια είναι όμως αυτό τελικά; Λίγο η έλλειψη θάρρους, λίγο η διάθεση να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και οι ομάδες χωρίζονται ιδανικά…ή ίσως και όχι.

mechanical adv 2021

Τίποτα δεν είναι όπως τα περιμένουν οι 23 υπέροχοι του διαγωνισμού! Δύο ομάδες με 3 υπαρχηγούς και μια διαδικασία αλλαγής πόστου, που θυμίζει το γνωστό ρολόι του βόλεϊ, θα κάνει τα πράγματα πολύ σύνθετα αλλά ταυτοχρόνως και πολύ ξεκάθαρα. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να φανεί ποιος μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας πραγματικά, δίχως να κουνήσει καν με το δακτυλάκι του ούτε μια κουτάλα, αλλά και πόσο μπορεί να διαχειριστεί και να διευκολύνει το έργο των υπαρχηγών του και το διαφορετικό τους πιάτο, καθώς μεταφέρουν οι ίδιοι την πληροφορία στους μάγειρες, που αλλάζουν διαρκώς θέση.

apostolakis adv 2

Πολύπλοκο; Έτσι είναι το παιχνίδι φέτος και δεν θα χαρίσει σε κανένα τον τίτλο του επόμενου MasterChef χωρίς απαιτήσεις. Η σοβαρότητα, η έμπνευση, η μεταδοτικότητα αλλά και η οργάνωση, είναι τα χαρακτηριστικά που θα χαρίσουν σε μία από τις δύο, μόνιμες πλέον για το υπόλοιπο του διαγωνισμού, ομάδες τη νίκη.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble