Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΜαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής | Είναι ζευγάρι!

Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής | Είναι ζευγάρι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα – Τι είχε η γνωστή influencer στο κανάλι της στο youtube

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή να είναι ζευγάρι ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να το επιβεβαιώσει και φυσικά ούτε οι ίδιοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! οι δύο τους είναι μαζί.

Συγκεκριμένα το παρασκήνιο αναφέρει πως λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, θέλουν την 36χρονη influencer και επιχειρηματία να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον μουσικό, που συμμετέχει στο YFSF.

mechanical adv 2021

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή της ξεκίνησαν, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εντοπίζουν και έναν δεύτερο γάτο, εκτός από τον δικό της που τον έχει από το 2014. Η γατούλα άνηκε στον Ίαν Στρατή.

apostolakis adv 2

Λίγες ημέρες αργότερα, και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσα από το κανάλι της. «Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;».

Με αυτόν τον τρόπο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει στο μέλλον για τη σχέση της με τον 29χρονο τραγουδιστή, ο οποίος πρόσφατα έχασε τον πατέρα του. Το άσχημο αυτό γεγονός, όμως, τους έδεσε περισσότερο, με τη Μαίρη να στέκεται διακριτικά στο πλευρό του

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble