ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
GOSSIP

Λευτέρης Κακογιαννάκης: «Την Κρήτη δεν την αλλάζω με τίποτα»

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τον Λευτέρη Κακογιαννάκη, πρωταγωνιστή στο «Κομάντα και Δράκοι». Μιλάει για τον ρόλο του στη σειρά που είναι για εκείνον μεγάλη τιμή να συμμετέχει, του αρέσει πολύ η Κρήτη και δεν την αλλάζει με κανένα άλλο μέρος.

Μιλάει για τα μηνύματα και την αγάπη που έχει δεχθεί από τον κόσμο και για το όνειρο του που είναι να έχει υγεία όλος ο κόσμος.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο Λευτέρης Κακογιαννάκης, ο τηλεοπτικός «Ντόντος» της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι», μίλησε για τον ρόλο του. «Οι Δράκοι με «βασανίζουν» στη σειρά για να κάνουν τη δουλειά τους γιατί έχω ένα μοναδικό χάρισμα και με χρειάζονται», λέει αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που γίνεται πραγματικά», ενώ αποκαλύπτει πως η μαγική δύναμη που θα ήθελε να έχει είναι να τηλεμεταφέρεται.

“IN_AND_OUT

«Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω άλλους τόπους αλλά την Κρήτη δεν την αλλάζω με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και τους ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξή τους, θα απαντήσω σε όλους όταν μπορέσω», συμπληρώνει.

«Το όνειρο μου είναι να έχει υγεία όλος ο κόσμος και μετά όλα τα άλλα γίνονται» κατέληξε ο Λευτέρης Κακογιαννάκης.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Πηγή
in.gr

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button