Τετάρτη, 19 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΗ Τζένιφερ Άνιστον θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί

Η Τζένιφερ Άνιστον θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί

Απίστευτο και όμως αληθινό, η 52χρονη Ελληνοαμερικανή ηθοποιός Jennifer Aniston, πρόκειται να νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της το αίσθημα της μητρότητας.

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Απίστευτο και όμως αληθινό, η 52χρονη Ελληνοαμερικανή ηθοποιός Jennifer Aniston, πρόκειται να νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της το αίσθημα της μητρότητας.

Η ίδια πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο remake της επερχόμενης σειράς «Friends», που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα. Αν και ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί το 2020, ακυρώθηκε λόγω πανδημίας.

mechanical adv 2021

Τα νέα όμως δεν ήταν αρκετά «μεγάλα» για τους θαυμαστές της. Αυτό που ανακοίνωσε στους συνεργάτες της είναι το πιο όμορφο.

apostolakis adv 2

Η Aniston, είπε στους συμπρωταγωνιστές της ότι ο λόγος που είναι ενθουσιασμένη, είναι διότι περιμένει τα έγγραφα για την ολοκλήρωση της υιοθεσίας ενός μικρού κοριτσιού από το Mεξικό, το οποίο μέχρι στιγμής διαμένει σε ορφανοτροφείο (Casa Hogar Sion). Η ίδια εδώ και χρόνια στέκεται κοντά στο ορφανοτροφείο και οι φίλοι της εκμυστηρεύονται ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με φίλους της, «η Jen, ένιωθε ότι το reunion είναι η καλύτερη στιγμή για να ανακοινώσει τον ερχομό του παιδιού της. Οι κοπέλες το ήξεραν είδη, η κάθε μια ξεχωριστά όμως θεώρησε πως θα ήταν όμορφο να το πουν στα αγόρια όλοι μαζί, λόγο και του γεγονότος ότι δεν τους βλέπει αρκετά συχνά».

Εμείς με την σειρά μας να της ευχηθούμε κάθε καλό, αφού η ίδια το ήθελε τόσο πολύ να γίνει πραγματικότητα, ποτέ δεν είναι αργά

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble