Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΗ μάχη της Κρητικιάς δημοσιογράφου Τζωρτζίνας Μαλλιαρόζη με τον κορωνοϊό

Η μάχη της Κρητικιάς δημοσιογράφου Τζωρτζίνας Μαλλιαρόζη με τον κορωνοϊό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τη δύσκολη μάχη που έδωσε επί πέντε εβδομάδες με τον κορονοϊο περιέγραψε η Κρητικιά δημοσιογράφος Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και μίλησε στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

“Ήταν περιπέτεια, εμπειρία ζωής. Αλλά δεν θα ήθελα να την ξανά ζήσω. Ο κόσμος κουράστηκε από όλο αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε. Μακάρι να ξυπνούσαμε και να είχαν τελειώσει όλα. Αλλά είναι κάτι πολύ σοβαρό, είναι άγνωστο. Είναι όντως αόρατος εχθρός. Δεν πίστευα ότι θα το πω και ότι θα το εννοώ” σημείωσε.

Πώς κόλλησε

mechanical adv 2021

“Είχα κρούσμα στο σπίτι μου. Το κόλλησα από εκεί που περίμενα ότι θα το κολλήσω. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό. Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη δόση κόλλησε κορωνοϊό. Το κόλλησε αυτός, εγώ ήμουν αρνητική. Και μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησαν τα συμπτώματα” επίσημανε σχετικά με το πως κόλλησε.

apostolakis adv 2

“Είχα πάρα πολύ έντονο βήχα, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πυρετό είχα μόνο δύο μέρες. Αλλά είχα όλα τα άλλα συμπτώματα. Είχα μια κόπωση, ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν είχα γεύση και όσφρυση. Καθόλου” πρόσθεσε, ενώ όπως είπε φοβήθηκε όταν είδε ότι επιδεινώνονταν τα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα της Covid ήταν τόσο έντονα και σε αυτήν και στον σύντροφό της, όπου όπως περιέγραψε δεν είχαν καθόλου δυνάμεις. “Μας άφηναν οι γονείς του φαγητό στην είσοδο της πολυκατοικίας. Και όποιος αισθανόταν πιο υγιής και μπορούσε να κατέβει τις σκάλες, πήγαινε και το έφερνε”.

“Η σκέψη μου είναι σε αυτούς που δεν έχουν γιατρό σπίτι τους ούτε γνωστό τους. Είναι μια αρρώστια που την περνάς μόνος σου” συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο, ότι ακόμα και τώρα δεν έχει επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν τη νόσηση.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble