Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPEurovision 2021 | Η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2021 | Η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό

Μαζί με την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, η νεαρή Stefania που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

O μουσικός διαγωνισμός έγινε «στην έδρα» της νεαρότερης συμμετέχουσας στην φετινή Eurovision καθώς η Stefania ζει στην Ολλανδία.

mechanical adv 2021

Η Stefania ανέβηκε 4η σε σειρά εμφάνισης στην σκηνή του Ayoy Arena και έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα σε αποχρώσεις του μoβ διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, η Ελληνίδα εκπρόσωπος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

apostolakis adv 2

Οι φανς του διαγωνισμού έκαναν λόγο για την πιο φιλόδοξη συμμετοχή φέτος, με έξυπνη χρήση γραφικών green box και χορευτών σε πράσινα κορμάκια, έτσι ώστε να φαίνονται τηλεοπτικά μόνο τα καπέλα και τα κοστούμια τους. Αυτό το τηλεοπτικό τέχνασμα δεν έχει ξαναγίνει στην Eurovision, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Στον σημερινό, Β’ ημιτελικό διαγωνίστηκαν και κέρδισαν μία θέση στον Τελικό οι εξής χώρες: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Ελλάδα

Στον τελικό θα συμμετάσχει και η Κύπρος που πέρασε την Τρίτη στον πρώτο ημιτελικό.

ev 1

ev 2

zygos gif 2020b