Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΕτοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Την απόφαση να δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Άγγλος σούπερ-σταρ, μέσω συνέντευξής του στο «MipTV».

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο 45χρονος, θα πρόκειται για μία σειρά επεισοδίων μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, τη «Studio 99», στην οποία θα αποκαλύπτει πτυχές τόσο από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, όσο και από τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες.

mechanical adv 2021

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχω περάσει στην καριέρα μου. Υπάρχουν οι καλές στιγμές, οι κακές, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου… Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει τον σκηνοθέτη.

apostolakis adv 2

Θέλω να περιτριγυριστώ από ανθρώπους που θα βοηθήουν να πω την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν ώστε να ειπωθεί η ιστορία, με έναν τρόπο που δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας πριν».

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που πλέον έχει ιδρύσει και δική του ομάδα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, την Ίντερ Μαϊάμι, παραδέχθηκε ότι η ιδέα για την έμπνευσή του προέκυψε από τη σειρά ντοκιμαντέρ για την τελευταία επαγγελματική σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν με τους Σικάγο Μπουλς, «The Last Dance».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble