Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΕπίσημο | Η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Επίσημο | Η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με το MEGA να ανακοινώνει τη συνεργασία τους.

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει έρθει σε συμφωνία με το MEGA και πλέον η συνεργασία τους είναι επίσημη.

Έπειτα από έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης, η πετυχημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι από το οποίο είχε ξεκινήσει την επαγγελματική της διαδρομή.

mechanical adv 2021

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

apostolakis adv 2

«ΤΟ MEGA ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν κοινό μυστικό εδώ και πάρα πολλούς μήνες πως βρισκόταν ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με το MEGA, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι φήμες πήραν φωτιά αναφέροντας πως οι δύο πλευρές απέχουν ελάχιστα από τις τελικές υπογραφές».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble