Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΧρήστος Σωτηρακόπουλος | Συγκινεί με όσα λέει για το θάνατο της γυναίκας...

Χρήστος Σωτηρακόπουλος | Συγκινεί με όσα λέει για το θάνατο της γυναίκας του

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Για γενιές της δεκαετίας του ’90 και πίσω, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είναι η φωνή του Τσάμπιονς Λιγκ, η φωνή των μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων των ελληνικών ομάδων. Για χρόνια ήταν ο κορυφαίος Έλληνας sportcaster.

Βρίσκεται κοντά 40 χρόνια στον χώρο, έχει ζήσει τα πάντα, έχει ταξιδέψει πολύ, έχει συναναστραφεί προέδρους και παίκτες από πολλές χώρες. Οι περισσότεροι θα ζήλευαν αυτή την πορεία. Ο ίδιος θα άλλαζε τα πάντα για να είχε πίσω τη γυναίκα του.

mechanical adv 2021

Τον Μάρτιο του 2019 η Άντζελα Σωτηρακοπούλου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση στο ισχίο. Ήταν ένας οργανισμός ταλαιπωρημένος από προβλήματα υγείας κι αυτό έδωσε την ευκαιρία σε ένα μικρόβιο να την προσβάλλει και να αποτελέσει το λόγο θανάτου της. Αυτή η απώλεια και ο τρόπος που ήρθε, στιγμάτισαν τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τα παιδιά τους. Οι δυο τους άλλωστε ήταν μαζί από το 1987.

apostolakis adv 2

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble