Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΧαμός με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παντελίδη στο Mega

Χαμός με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παντελίδη στο Mega

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τα καλλιτεχνικά βήματα του αδερφού του ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, που λάτρεψε όλη η Ελλάδα και σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2016, έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

mechanical adv 2021

Ο νεαρός με φωνή που μοιάζει εκπληκτικά στον αδερφό του εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

apostolakis adv 2

Ο Κωνσταντίνος αποφεύγοντας συναισθηματισμούς και μελό τοποθετήσεις τραγούδησε τα κομμάτια του αδερφού του που αγάπησε το κοινό και δεν σταμάτησε ποτέ να τα ακούει.

Λιτός και μετρημένος, με πολύ καλή φωνητική τοποθέτηση ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη έδειξε ότι έχει μέλλον στα μουσικά δρώμενα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες των social media δεν σταμάτησαν λεπτό να στέλνουν την αγάπη τους στον Κωνσταντίνο και παράλληλα να θυμούνται τον αείμνηστο Παντελή.

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή που λατρεύτηκε από το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Κιάμο «Τα σχοινιά σου » και «Πίνω από κει ψηλά».

«Θυμάμαι» και «Συνοδεύομαι» τη συνέχεια, δύο κομμάτια που οι θαυμαστές του Παντελίδη λάτρεψαν από την πρώτη κυκλοφορία τους.

Αξέχαστα τραγούδια του Παντελίδη από τον αδερφό του Κωνσταντίνο

«Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Γίνεται» και «Καιρό τώρα πάει» επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης να τραγουδήσει από την δισκογραφία του αδερφού του.

Ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή συγκίνησε τον Πάνο Κιάμο αλλά και τους τηλεθεατές που δεν ξέχασαν ποτέ τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble