Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήGOSSIPΧαϊκάλης | Θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες |...

Χαϊκάλης | Θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες | Video

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Για τις αποκαλύψεις που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, έπειτα από την τοποθέτησή του ως απάντηση σε σχετική καταγγελία νεαρής ηθοποιού.

«Παιδιά, έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

mechanical adv 2021

«Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

apostolakis adv 2

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble