Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPBachelor: Μεγάλη νικήτρια η Νικολέτα Τσομπανίδου

Bachelor: Μεγάλη νικήτρια η Νικολέτα Τσομπανίδου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Νικολέτα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον μεγάλο τελικό του “Bachelor” του Alpha, που έλαβε χώρα στη Μάνη το βράδυ της Παρασκευής (18/12).

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε πως η 21χρονη τσιρλίντερ με τα κατακόκκινα μαλλιά, είναι η γυναίκα που “κατέκτησε” την καρδιά του και πως μαζί της θέλει να περάσει τη ζωή του.

mechanical adv 2021

Η 23χρονη Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, που σπουδάζει βοηθός φαρμακευτικής, αν και ήρθε πολύ κοντά στον Παναγιώτη και οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές, ήρθε δεύτερη.

apostolakis adv 2

Τα δύο κορίτσια γνώρισαν τους γονείς του αγαπημένου τους, οι οποίοι τις “ανέκριναν” προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνες.

Έπειτα οι κοπέλες ταξίδεψαν με τον Παναγιώτη στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του για την οποία είχε μιλήσει πολλές φορές με όμορφα λόγια.

Ο ίδιος δήλωσε, μάλιστα, πως αισθάνεται και με τις δύο ερωτευμένος, γι’ αυτό και του ήταν δύσκολο να πάρει μια απόφαση.

Ο Έλληνας “Bachelor” πέρασε χρόνο και με τις δύο κοπέλες ξεχωριστά, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια, πηγαίνοντας για δείπνο και περνώντας ρομαντικές στιγμές με απίστευτη θέα.

Η Βίβιαν και η Νικολέτα είπαν το “Σ’ αγαπώ” στον Παναγιώτη, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο, καθώς η Βίβιαν τραγούδησε στον Παναγιώτη το τραγούδι του Νίου Βέρτη, ενώ η Νικόλ απήγγειλε το “Μονόγραμμα” του Οδυσσέα Ελύτη.

Οι δύο κοπέλες έβαλαν τα όμορφα φορέματά τους, βάφτηκαν, ετοιμάστηκαν και συνάντησαν για τελευταία φορά τον Παναγιώτη, ο οποίος τις κάλεσε σε ένα καταπληκτικό μέρος με θέα που “κόβει” την ανάσα.

Εκεί, υποδέχτηκε πρώτα τη Βίβιαν στην οποία ανακοίνωσε πως δεν είναι ο άντρας που ψάχνει στη ζωή της.

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε τη Νικολέτα στην οποία είπε πως είναι ερωτευμένος κάθε μέρα. Ο Παναγιώτης της χάρισε το καταπληκτικό μονόπετρο και εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του!

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble