Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΆκης Πετρετζίκης: Ανυπόστατα, συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου

Άκης Πετρετζίκης: Ανυπόστατα, συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την απάντησή του έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού το οποίο εμπλέκει το όνομά του σε σύστημα παράνομων ενεργειών μέσω διαδικτύου και αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες και έντυπα. Ο σεφ μέσα από την ανακοίνωσή του δηλώνει πως ουδεμία σχέση με τα «ανυπόστατα, συκοφαντικά και ιδιαίτερα παραπλανητικά», όπως τα χαρακτήρισε, δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρει στο δελτίο τύπου: «Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση διάφορων, ανυπόστατων συκοφαντικών και ιδιαίτερα παραπλανητικών έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλέκουν το όνομά μου κατά τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και με συνδέουν με παράνομες ενέργειες, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το παράνομο κέρδος, σε βάρος του ονόματός μου.

mechanical adv 2021

Επίσης, ήδη πληροφορούμαι ότι με τη χρήση του ονόματός μου διαπράττεται σε βάρος τρίτων μία σειρά από απάτες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες ουδεμία σχέση έχω.

apostolakis adv 2

Με το παρόν Δελτίο Τύπου, θα ήθελα να διαψεύσω ρητά και κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή μου σε τέτοιου είδους ενέργειες και καταγγέλλω τις πρακτικές αυτές, που εμπλέκουν το όνομά μου με οποιοδήποτε τρόπο δηλώνοντας ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου κατά παντός υπαιτίου».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble