ΠΡΟΣΩΠΑ

Σωτήρης Κουτούπας: Ο παίκτης του πόκερ που κέρδισε μισό εκατομμύριο

Ξεκινώντας με το ποσό των 82 ευρώ, με το οποίο συμμετείχε σε δύο online προκριματικά τουρνουά πόκερ κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά που διεξήχθη στην Πράγμα και στο οποίο τερμάτισε δεύτερος αποκομίζοντας το ποσό των 510.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κουτούπα.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με το newsbomb ο παίκτης του πόκερ από τα Νέα Βρανά Θεσσαλονίκης κατετάγη δεύτερος στο European Poker Tour στην Πράγα, αποκομίζοντας το συνολικό ποσό των 510.000 ευρώ. Μάλιστα, αυτή είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία που έχει σημειώσει Ελληνας παίκτης πόκερ.

Ο Σωτήρης Κουτούπας συμμετείχε με το ποσό των 82 ευρώ σε δύο online προκριματικά τουρνουά. Εκεί κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά της Πράγας, αξίας 5.300 ευρώ.

neratzoulis neo

Στο τουρνουά της Πράγας, κατάφερε να επιβιώσει από το σκληρό ανταγωνισμό 865 παιχτών, να ξεπεράσει κορυφαίους επαγγελματίες και να βγει δεύτερος. Πρώτος κατετάγη ο Σουηδός Ραμσί Τζελασί, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 835.000 ευρώ.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button