ΠΡΟΣΩΠΑ

Κώστας Πλεύρης | Ο θεωρητικός του φασισμού και πατέρας του νέου υπουργού υγείας Θανάση Πλεύρη

Ο συγγραφέας, πολιτευτής της άκρας Δεξιάς, υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του καταδικασμένου αλλά πολιτικά αφυδατωμένου πλέον αρχιστελέχους της εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννη ΛαγούΚώστας Πλεύρης, ο διανοούμενος της Ελληνικής ακροδεξιάς και πατέρας του νέου υπουργού υγείας Θανάση Πλεύρη. Ο δηλωμένος θαυμαστής του Χίτλερ αποτέλεσε το έσχατο δεκανίκι της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο συγγραφέας, πολιτευτής της άκρας Δεξιάς και τα τελευταία χρόνια υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του καταδικασμένου αλλά πολιτικά αφυδατωμένου πλέον αρχιστελέχους της εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννη Λαγού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο στόχος του κ. Πλεύρη δεν άργησε να φανεί από την πρώτη στιγμή της αγόρευσής του.

Η προσπάθεια του Κώστα Πλεύρη να προσδώσει χαρακτήρα ιδεολογικής δίκης στο δικαστήριο έπεσε στο κενό. Το αίτημα εξαίρεσης απορρίφθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης αποκήρυξε πολιτικά για μια ακόμη φορά τον πατέρα του.

swell adv 2021

Τα ανέκδοτα για τους Εβραίους ήταν η ανάλαφρη εκδοχή, γιατί τα βιβλία του αλλά και ο καθημερινός του λόγος μέχρι την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, ήταν ο λόγος ενός φανατικού αντισημίτη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όχι μόνο αρνιέται το ολοκαύτωμα αλλά επικαλούμενος δήθεν Εβραίους επιζώντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης φτάνει στο σημείο να εκχυδαΐζει το μαρτυρικό θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων στα ναζιστικά κρεματόρια και τους θαλάμους αερίων του Άουσβιτς.

Δυστυχώς το δηλητήριο αυτό πολλοί ήταν αυτοί που το ήπιαν και πίστεψαν και τόσα άλλα εξωραϊστικά και ενδεδυμένα με την επιστημονική εγκυρότητα του μεγάλου θεωρητικού του ναζισμού Κώστα Πλεύρη για τους Ναζί. Η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει.

plevrhs kostas
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τον Γιάννη Λαγό


Πηγή
in.gr

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button